Training Creatief Denken in Utrecht


Werk of woon je in of in de buurt van Utrecht en ben je op zoek naar een inspirerende en praktisch training Creatief Denken in de buurt? Kom dan naar 1 van onze trainingen die we organiseren in Utrecht.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Training Creatief Denken van 1 dag.

Deze training van 1 dag zit boordevol handige technieken om echt out of the box te denken. Je leert hoe je (alleen) eenvoudig in een korte tijd tot heel veel goede ideeën kunt komen. Daarnaast komt het brainstormen met een groep natuurlijk aan bod.

Je gaat samen met je medecursisten veel zelf aan de slag, zodat je gelijk ervaring op doet. En je krijgt een handig boekje waar alles in staat beschreven. Zo kun je als de training al weer een tijdje is geleden nog eens teruglezen en de technieken weer gelijk toepassen.

Deze trainingen om je creativiteit te vergroten geven we via open inschrijving en als Incompany.

Voor de training via openinschrijving kun je jezelf aanmelden op één van de geplande trainingsdata in onze trainingskalender. Natuurlijk is de trainingslocatie in Utrecht zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Heb je deze training time-management in Utrecht liever in je eigen organisatie dan kan dat natuurlijk ook. Wij geven deze training namelijk ook als Incompany training voor een groep.

Wil je meer weten over deze 1 daagse training time-management?

Bekijk dan snel de brochures:

Creatief Denken

Slim en Creatief Werken

Brochure Incompany Training Time-management

Utrecht

Wil creatief denken in Utrecht

Aristo
Brennerbaan 150
3524 BN Utrecht