Training Creatief Denken in Den Haag


Woon je in de Den Haag of daar in de buurt en ben je opzoek naar een goede training Creatief Denken?

Kom dan naar één van onze trainingen in Den Haag? Wij geven daar de training Creatief Denken en de training Slim Werken en Creatief Werken

Voor een in-company-training samen met je collega's komen ook graag naar je toe.

Met de training Slim Werken + Creatief Werken geeft een boost aan je persoonlijke effectiviteit. In de ochtend leer je in deze training de populairste time-management methodieken van de aflopen jaren. Met de vele praktische tips kun je de volgende dag direct aan de slag.

In de middag ga je aan de slag met verschillende creatieve denktechnieken. Zo kun je door creatiever te denken: slimme oplossingen bedenken voor problemen, goede ideeën vinden om nog slimmer te werken of met een frisse blik kijken naar een onderwerp dat je belangrijk vind.

Je zult ervaren dat je door deze unieke combinatie van time-management en creatieve denktechnieken je een echte boost kunt geven aan je werkdag.

Onze trainingslocatie in de Den Haag is altijd goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Wij vinden het namelijk belangrijk dat voor deelnemers buiten de regio Den Haag de training ook goed te bereiken is.

Heb je zin in een training Creatief Denken in de regio Den Haag bekijk dan snel de onderstaande brochures.

Creatief Denken

Slim en Creatief Werken

Brochure Incompany Training Time-management

Den Haag

Creatief Denken in Den Haag

Regardz The Globe Den Haag
Waldorpstraat 13a
2521 CA Den Haag