Training Creatief Denken in Amsterdam


Ben je opzoek naar een leuke, inspirerende en zinvolle training Creatief Denken en wil je die volgen in Amsterdam? Kom dan naar onze training Creatief Denken via open inschrijving.

In deze training leer je praktische creatieve denktechnieken. Je leert de belangrijkste spelregels, het creatieve proces en valkuilen.

Natuurlijk wordt je volop geïnspireeerd tijdens deze training en ontdek je hoe je het geleerde eenvoudig voor je zelf en je werk kunt toepassen.

Je gaat aan de slag met krachtige technieken waarmee je tot helder inzicht komt, tot slimme oplossingen en vernieuwende ideeën.

Deze training Creatief Denken in Amsterdam vindt regelmatig plaats. Bekijk voor de data onze trainingskalender. De trainingslocatie in Amsterdam is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto dan kun je parkeren bij de locatie zelf.

Indien je de training liever bij jezelf op kantoor wilt volgen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij geven deze training ook als Incompany, we komen dan naar je toe.

Wil je meer weten over onze trainingen Creatief Denken en Slim en Creatief Werken in Amsterdam bekijk dan de onderstaande brochures Bekijk dan hieronder de brochures

Creatief Denken

Slim en Creatief Werken

Brochure Incompany Training Time-management

Amsterdam

Cursus Creatief Denken Amsterdam

Aristo
Teleportboulevard 100 / Navigatieadres: Tempelhofstraat 2
1043 EJ Amsterdam

Datum Locatie: Slim Werken Creatief Werken Slim & Creatief Creatief
Denken
14-10-2019 Amsterdam € 400,-
15-10-2019 Amsterdam € 475,-
16-12-2019 Amsterdam € 400,-
17-12-2019 Amsterdam € 475,-